Ska du flytta och vill få hjälp med flyttstädning för att få ditt hem godkänt av fastighetsägaren? Eller har du husdjur och barn som stökar ner hemma och gör det svårt för dig att hinna med hemstädningen?

Kompletta städtjänster för dig i Nyköping med omnejd

Vi på Renovera AB erbjuder kompletta städtjänster inom flyttstädning, byggstädning och hemstädning i Nyköping med omnejd. Vårt mål är skinande rena resultat till förmånliga priser för samtliga kunder som efterfrågar vår hjälp!

Hemstädning i Nyköping

Har du svårt att få tiden att gå ihop för att hinna med att städa eller har du helt enkelt tappat orken? Ta del av vår hemstädning i Nyköping med omnejd för att få ett fläckfritt hem helt utan ansträngning.

Ska du flytta till eller från Nyköping och vill få hjälp med flyttstädningen för att hinna med allt annat? Vi ser till att din bostad blir städad och godkänd av både mäklare och fastighetsägare.

Har du färdigställt en renovering i ditt hem bara för att inse att det ligger byggdamm över allting i hela villan eller lägenheten? Vi hjälper dig till ett dammfritt och snyggt resultat på nolltid.