KÖK

Köksrenovering i Södermanland ex. Nyköping
Köket är hemmets hjärta och därför är det otroligt viktigt att du har ett kök du trivs i. Ett kök som motiverar dig till att laga mat och samlas för gemensamma måltider tillsammans med familjen.

MED VÅRA KUNDER I CENTERUM
Vi på Renovera AB kan hjälpa dig med din köksrenovering, oavsett om du bor i villa eller lägenhet i bland annat Nyköping med omnejd. Vi har kunniga hantverkare med god erfarenhet samt tillgång till moderna verktyg och maskiner som underlättar arbetet. Det innebär ett effektivt arbete som snabbt ger dig kvalitativa resultat till förmånliga priser. Vårt mål är att du som kund ska få precis det kök som du drömmer om. Därför påbörjar vi alltid varit projekt med ett samtal där vi diskuterar kring dina önskemål och de olika möjligheterna för köket i din fastighet. Tillsammans skapar vi skisser och planer för att försäkra oss om att arbetet sker helt och hållet utifrån dina egna personliga önskemål och idéer.

FUNDERA DU PÅ NYA FINA KÖKSLUCKOR?
Kontakta oss om du har några funderingar kring bland annat köksluckor eller vill veta mer om köksrenovering i ex. Nyköping eller någon annanstans i Södermanlands län. Vi erbjuder köksluckbyten ock utbytesluckor i Nyköping. Inga frågor är för stora eller för små. Vi ser fram emot att höra från dig!

Renovera Din Bostad
Just nu letar vi vidare efter nya fräscha lokaler, men vi erbjuder i dagsläget hembesök!

070-560 72 72
070-946 44 76
info@renoveradinbostad.se

Boka städning
073-364 72 72